Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Non-profits på sociale medier

Last updated by at .

Hvordan skal nødhjælpsorganisationer, non-profits og interesseorganisationer få mest muligt ud af at kommunikere på de sociale digitale medier? Jeg arbejder meget med non-profits og gør dem bedre til at øge antallet af givere og kommunikere med medlemmerne.

Movember 2012 – et groende fællesskab

Nødhjælpsorganisationers brug af delings-knapper

Mo #27: Hvor bliver pengene af?

Mo #3: Kampen mod kvinderne

Mo #1: Startskuddet

Movember 2011 – overskæg = velgørenhed

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.