Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

googleplusfeatures

Sådan lægger du to Google + konti sammen

Her er en guide til at lægge to forskellige Google konti sammen eller rettere overflytte Google+ forbindelser fra en konto til en anden. Oprettede du også en Google + konto, da man skulle have en gmail for at være med? Det gjorde jeg, men i virkeligheden vil jeg gerne have tilknyttet min primære mail simon@getsocial.dk til kontoen. Derfor bliver man nødt til at merge de kontoer.

 1. Gå til google take out og vælg “Overfør dine Google+ forbindelser til en anden konto”.
  Husk at logge ind på den konto som du gerne vil have flytttet forbindelserne fra.
 2. Angiv den konto som du gerne vil have flyttet Google+ cirklerne til.
 3. Login til destinations kontoen
 4. Bekræft at du gerne vil overflytte Google+ forbindelser til den nye konto.
 5. Google er så flinke at give dig muligheden for at gennemse det du lige har gjort
 6. Når du har gjort overstående step, så sker der konkret det, at Google venter syv dage med bekræfte overflytningen af kontoens forbindelser.
 7. Efter to yderelige dage, så er hele overførslen sket og du kan se dine forbindelser.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • Elena Sabrine

  Tak for din fine guide – men jeg har fået et problem som jeg ikke kan løse. Når jeg gør hvad du skriver, så kommer jeg til bekræftelsen men her står der at :
  “Kilde- og destinationskontoerne skal have samme navn.”
  Hvad gør jeg nu? Den vil ikke lade mig trykke på “overførsel”.

  Mvh. Elena, sab-player@hotmail.com

 • http://getsocial.dk/ Simon Willer

  Hej Elena,

  Det oplagte må så være at spørge: Har dine konti det samme navn?
  Hvis de ikke har det, så vil jeg ændre navn.

  Ellers ved jeg desværre ikke, hvad du skal gøre :(

  De bedste hilsner
  Simon