Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Google+ side

Opret en Google + Side til din virksomhed

For to uger siden troede jeg ikke, at jeg ville skrive denne guide til, hvordan du opretter en Google + Side. Men over de seneste uger er jeg hoppet på Google Plus-toget (igen). Jeg synes faktisk, at tjenesten holder og det er nok dumt, at gå helt uden om Googles store sociale satsning. Hvis du har rodet med Google+ allerede, så lærer du ikke noget af det indlæg (advarsel).

Hvis du er helt ny på Google Plus og gerne vil have din virksomhed synlig på Google+, så er denne guide en god begyndelse.

 1. Gå ind på http://www.google.com/+/business/
 2. Klik på “Opret din Google+ side”
 3. Vælg din kategori
 4. Udfyld informationerne og klik på “Opret”
 5. Upload et profilbillede
 6. Spred budskabet til dine personlige cirkler
 7. Begynd at bruge siden.

Jeg har også lige oprettet min Google + Side for getsocial.dk. Så jeg synes, at du skal oprette en, for så er vi i gang. Skriv evt. linket til din Goog+ side i en kommentar.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • http://www.innovativ-marketing.dk Emil Verdoes

  Super! – tak for en kort og præcis guide til at få sin virksomhed på Google+

  Så er min virksomhed også med på Google+ bølgen – spændende :-)

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hej Emil, godt at du kunne bruge guiden!