Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

blogger_blokering_nareth

Undgå blogger blokering

Er du blogger og har du prøvet at føle dig blokeret for at kunne levere indhold, selvom du gerne vil? Det har jeg. Det er faktisk lykkes mig at holde pause fra at skrive om digital kommunikation her på getosical.dk i næsten et år. Derfor får du her nogle råd som jeg selv i fremtiden vil gøre brug af til hvordan, at du undgår blogger blokering.

1. Afsæt tid til at blogge

Det første råd som jeg ikke kan komme udenom i forhold til at få skrevet sin blog er, at man skal afsætte tid til sit skriveri. Jeg ved fx, at jeg sal bruge ca. 1 time til at skrive et blogindlæg, så derfor bliver jeg nødt til at finde den time om ugen for at kunne levere mindst et blogindlæg. For mig hjælper det meget at sætte et bestemt tidspunkt af, men for andre kan det være bedre blot skrive når, at man føler sig inspireret.

2. Skriv dine ideer ned

På grund af, at jeg skriver på et bestemt tid, så er det vigtigt for mig at nedskrive mine ideer. En ide til et blogindlæg kan komme på alle mulige tidspunkter, så hav en bog, text-fil eller mobil klar til at gemme på, så du kan huske ideen igen. Der er ikke noget værre end at glemme en god ide, man har fået. For mig, så hjælper det også at nedskrive mine ideer, fordi de bliver mere virkelige og nemmere at gå til når, at jeg skal skrive.

3. Svar på spørgsmål

Du kender din branche og støder garanteret på spørgsmål som folk og (potentielle) læsere af din blog har. Hvorfor ikke svare på nogle af disse spørgsmål og lave et blogindlæg udfra det? Det har mange gode konsekvenser at svare på spørgsmål. Læseren finder relevant indhold. Der er en chance for, at du bliver fundet i Google, hvis folk søger efter svaret på dit spørgsmål. Jeg kunne selv blive bedre til dette punkt og det har jeg tænkt mig. Jeg får jævnligt spørgsmål fra folk omkring alt muligt indenfor sociale medier. Nogle af dem når jeg at svare på og andre når jeg desværre ikke, men ideen kunne være at ikke blot svare på spørgsmålet via mail, men også skrive svaret her på bloggen.

4. Involver andre

Du kan involvere andre mennesker i din skrivefase  på mange måder. Men det kan være rigtig godt at få flere folk indover et indlæg og bloggen generelt for at blive inspireret. Hvis der findes et debatforum indenfor din branche, så kan du ofte blive inspireret til nyt indhold den vej. Det kan også være, at du inviterer en person ind for at blive gæsteblogger. En gæsterblogger er en person, der leverer et indlæg til din blog. En anden ide til at involvere flere folk i din blog er at lave et interview. Find en person, der har noget godt at sige om din branche og udgiv interviewet på din blog.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.