Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Mo #3: Kampen mod kvinderne

Her i startfasen af Movember handler det selvfølgelig om at opfordre/presse sine venner til at joine den fantastiske bevægelse, der samler penge ind til kampen mod prostatakræft, men er det nu også i virkeligheden det kampen i første omgang handler om?

Jeg har i min stræben efter flere deltagere støt på flere udfordringer. Uden at nævne navne, så er udfordring nummer 1: KVINDERNE. Jeg skal da være den første til at indrømme, at min kone er heldig, da jeg mit overskæg ikke bliver verdens største (men til gengæld bliver det grimt). Det viser sig derimod, at en klassisk respons på spørgsmålet: “Hey, skal du ikke gro dit overskæg i november til fordel for kampen mod prostatakræft?” er “Tjoh-eh-nej-måske – jeg spørger lige fruen!”.

Se så at få groet den snegl – Du kan nå det endnu! (og helt sikkert sagtens indhente mig.)

HURRA! Der er en, der har doneret 50,- til mig. Vil du være nummer to, så klik dog her.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.