Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Mo #1: Startskuddet

Så skriver vi 1. November og startskuddet til Movember har lydt. I dag møder jeg allerede min første udfordring, i det jeg overvejer at snyde. Reglerne lyder jo, at man skal starte glatbarberet, men jeg har overvejet, at lade mit-et-par-dage-dun på overlæben stå for ikke at sættemig selv alt for meget tilbage (i den konkurrence det jo også er – fx må min brors ligeså tvivlsomme overskæg ikke blive bedre end mit). Mon der er nogen af mine med Mobros, der opdager det?

20111101-072106.jpg

Vær sød at smide lidt i den tomme kasse.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.