Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Inspiration til at tjene penge

Som sædvanligt går jeg og funderer over hvordan man kan tjene penge online. Jeg bliver inspireret af bloggere og andre rundt om i verden, der også gerne vil tjene lidt penge online. Derfor har jeg samlet en liste over nogle af de artikler, hvor jeg har fundet noget inspiration.

A Reality Check about Blogging for Money

The No-Burnout Guide To Doubling Your Sales

How To Find The Courage To Change By Raising Your Awareness

How to REALLY Profit From Your Blog

Make Some Money

My Top 10 Worst Ideas To Make Money

Det sidste link jeg vil dele er til Third Tribe Marketing. Et par af artiklerne ovenover er skrevet af personer, der har startet Third Tribe Marketing. Jeg har skrevet om siden før og jeg gør det gerne igen, for det er et af de steder hvor, at jeg har hentet mest inspiration. Det er vist noget med, at medlemsprisen stiger fra 47$ til 97$ den 1. juni, så hvis du stadigvæk vil have det til den billige pris, så tilmeld dig inden. Jeg håber på at se nogle flere danskere, der har lyst til at være med.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

  Simon Willer

  Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

  • http://simonsiger.dk Simon Mørk Hermansen

   Cool indlæg :)
   Man kan også tjene penge ved at markedsføre virksomheder i Facebook annoncer. Jeg blogger hver dag om lige netop det.