Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Annoncér for dit website på Facebook

I min serie om annoncer på Facebook er jeg kommet til annoncer, der skal promovere dit website via Facebook. Der er delte meninger om annoncer på Facebook rent faktisk virker. Jeg vil dog fra starten af dette indlæg konkludere, at du godt kan få annoncerne til at virker.

Hvorfor oprette annoncer til dit website
Normalt når man vil annoncere, så handler det om at øge opmærksomheden om dit produkt, promovere dine gode tilbud og fortælle om de ting man har gang i på sit website. Det er hovedpointen i alle situationer når, at man vil annoncere og ikke anderledes på Facebook.

Hvordan opretter man annoncen?
I mit forrige indlæg fortalte jeg om hvordan, at du kan oprette en annonce til din fanside. Når du opretter en annonce til din hjemmeside, så skal du igennem de samme skridt. Det eneste skridt, der er anderledes er, at du kan vælge en overskrift og skal lave et link til den side du ønske, at folk skal lande på.

Husk at spore dine links
Personer som Vadskær og Webanalytiker er meget store fortalere for at spore sine kampagner på nettet og jeg kan kun være enig. De har begge to skrevet gode indlæg om netop sporing af kampagner: Tjek fx. Vadskærs og Webanalytikerens indlæg. Min egen holdning er, at sporing er enormt vigtigt, da det giver et godt overblik over om den indsats man laver virkelig er arbejdet værd. Jeg bruger flittigt Googles værktøj til oprettelse af kampagnekoder.

Tænk før du opretter
Jeg ser desværre alt for mange annonce-oprettere, der ikke tænker nok før de trykker godkend. Det er utroligt så mange reklamer på Facebook, der har fejl i overskriften eller teksten. Jeg kan nok desværre ikke sige mig selv helt fra at være fejlfri på den konto, men når en fejl er opdaget, så kan man heldigvis redigere i teksten igen. Når man har lært lektien en gang, så er der større chance for, at man ikke gør det igen.
Brug lidt tid på at brainstorme ideer til overskrift, tekst og billede. Prøv forskellige sammensætninger af det du kommer op med og test dem så på Facebook.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.