Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Internet Marketing Inspiration

Jeg beskæftiger mig utroligt meget med internet marketing. Jeg drømmer om og forsøger at leve af min online indkomst. Der findes et hav af Amerikanere og andre, der forsøger at sælge (muligvis) gode internet kurser. Disse såkaldte guruer reklamerer med: “Bliv millionær på et sekund!”, “Sådan tjener du penge mens du sover” eller “Drop dit job og bliv rig online”.

Jeg har en svaghed overfor disse kurser og et af dem jeg har overvejet er Shoemoney System. I hans præsentationer lover han utroligt meget og man må have respekt for en person, der har formået at lave et stærkt brand. Tjek hans blog ud her.

NU! har jeg overgivet mig og har tilmeldt mig et kursus. Efter længe overvejelse om det er pengene værd og om jeg har tid til at bruge tiden på at involvere mig nok, så har jeg taget skridtet.

Jeg har fulgt med i bloggerverdenen i lang tid og har ikke kunne undgå at støde på Darren Rowse (Problogger), Brian Clark (copyblogger), Chris Brogan og Sonia Simone. Derfor synes jeg også, at det lød interessant, da de offentliggjorde for lidt over en måned siden, at de var gået sammen om et online community.

Det er lanceret under navnet Third Tribe Marketing. Det er bygget op om månedlige interviews og live Q&A. Lige nu ligger det følgende indhold fra community-bestyrerne:

 • The Quick Start Guide to Making Money Online
 • Building a Business Around a Blog Part 1 (Darren Rowse with Brian Clark)
 • Building a Business Around a Blog Part 2 (Chris Brogan with Sonia Simone)
 • Building a Business Around a Blog Part 3 (Brian Clark with Sonia Simone)
 • +  to optagede Q&A calls.

Udover “eksperternes” indhold er der også et virkeligt fedt forum med mange gode tips og ide-udvekslinger. Det er virkelig inspirerende at lytte til alle de forskellige historier folk fortæller.

Jeg har på ingen måde  fortrudt, at jeg er begyndt at betale for dette indhold. Det er mit første betalende community-medledskab. Jeg har fx. været tilbageholde med at blive AminoPlus, fordi jeg har tvivlet på udbyttet. Jeg må bare indrømme, at jeg meget begejstret over at være en del af Third Tribe Marketing indtil videre.

Læs mere her.

Eftertanke
Der findes selvfølgelig meget gratis materiale derude, men jeg oplever, at det kan være svært at sortere i kvalitet og folk, der bare forsøger at sælge noget. Derfor er jeg meget glad for Third Tribe Marketing, fordi jeg stoler på de folk, der står bag produktet.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • http://internetudvikler.com Jon Ussing

  Det lyder helt vildt spændende Simmon. Jeg tror det er rigtig fede folk som står bag Third Tribe Marketing. I alt fald har Chris Brogan længe været på min twitter-follow liste. Hans blog rummer rigtig mange gode tips og tricks om blogging. Jeg fik Chris Brogan & Julien Smith’s bog “Trust Agents” i julegave men har desværre kun nået at læse de første 15 sider endnu men er nu ret sikker på at den rummer brugbar viden.

  Selvom der er uendeligt meget gratis viden tilgængeligt på nettet tror jeg helt sikkert godt det kan betale sig at købe materialer som på forhånd er sorteret og kvalitetsvurderet af kendte navne i branchen. Det har f.eks. været et vigtigt argument for at jeg i mit arbejde bruger Mikkel Demib og Peter Ulstrups Seosupporten.dk. Den sparede tid og adgang til ekspertviden kan hurtigt tjenes hjem.

  Glæder mig til at hører mere om dine erfaringer med Third Tribe Marketing hvis du skulle få lyst til at fortælle om det.

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hej Jon

  Trust Agents kan sagtens tåles at læses.

  Jeg vil med glæde dele ud af de erfaringer jeg får mig hos Third Tribe Marketing. De interviews der er online har allerede givet mig ekstremt mange ideer, så nu handler det om at sortere:)

 • http://internetudvikler.com Jon Ussing

  >Trust Agents kan sagtens tåles at læses.

  Betyder det at du kun synes at den er sådan halvgod?

  Det lyder skønt at du vil dele mere info ifbm dit Third Tribe Marketing -abonnement. Det vil jeg glæde mig til at følge med i!

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hehe – nej det betyder nok, at jeg stadigvæk er alt for jyde. Jeg kan virkelig godt lide bogen…