Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Cloudy with a chance of meatballs

Nogle gange ser man en film og overraskes over historien samt ideen bag. På engelsk hedder den “Cloudy with a chance of meatballs” og Danmark har valgt at kalde den “Det regner med frikadeller”. I virkeligheden er det en tegnefilm og nok for et yngre publikum end mig og jer der læser med her. Ikke desto mindre er det en interessant film og jeg synes, at det er perfekt at starte en ny uge blødt med en tegnefilm…

En klassisk iværksætter historie
Hvis du minder lidt om mig, så elsker du nye ideer og finder jævnligt på nye påfund, der skal realiseres eller gemmes væk i skuffen. Det er kernen i denne animerede film, der fortæller historien om en ung og håbefuld opfinder ved navn Flint.

Der skal selvfølgelig utallige forsøg til før, at Flint opfinder det, der skal gøre ham til en rigtig opfinder. Hans opfindelse kommer på et meget heldigt tidspunkt, da der er økonomisk krise på den lille ø, hvor han bor på.

Flint opfinder intet mindre end en maskine, der kan lave luft om til mad. Dvs. han kan taster noget ind på sin computer og efterfølgende regner det med den ønskede menu. Tænkt hvad det kunne gøre for hungersnøden, men til at starte med gør denne maskine øen til en turistattraktion.

Det kan vi lære
Du tror måske ikke, at det er muligt at lære noget fra tegnefilm (og det er det sikkert sjældent). Jeg synes, at “Det regner med frikadeller” er en sjov film og den mindede mig om, at det er vigtigt at tro på sine egne ideer. I filmen er Flint ikke den mest selvkritiske i verden og det mener jeg er vigtigt at være. Jeg tror på en balance mellem at stole på sine egne ideer og være selvkritisk.Det kan være svært når man synes, at man har fået verdens bedste ide.

Har du nemmest ved at tro på dine egne ideer eller være selvkritisk?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.