Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Jeg har 30 min – hvad skal jeg lave?

Måske du har en hverdag ligesom jeg hvor, at der lige er 30 minutter mellem to aftaler eller telefonsamtaler. Det kan også være, at du har svært ved at komme i gang om morgenen og lige har brug for noget at lave mens den første kaffe bliver drukket.

Jeg oplever personligt dagligt at have 15 – 30 minutter hvor jeg ikke helt er klar over hvad jeg skal lave. Fx. sidder jeg i skrivende stund og venter på en mødeaftale. Disse daglige pauser kan være ekstrem irriterende og ender ofte med, at bt, eb, tv2, dr og facebook lige spolet igennem. Men hvorfor ikke bruge disse pauser på at gøre dig nyttig på sociale medier. Derfor jeg har lavet en liste med ting du kan gøre mens du venter:

Venteliste til sociale medier

 • Tjek twitter
  Se hvad der rører sig på twitter. Hold med om folk snakker om dit produkt eller et emne der relaterer sig til din branche. Det kan du fx. gøre Twitter search eller Tweetbeep. Det er også en god ide at @reply eller retweete samtale der fanger din interesse og hvor du kan byde ind med noget relevant.
 • Tjek Facebook
  Hvis du har en facebook fanside, så brug lidt tid på den. Se om der er nye kommentarer, skriv en personlig meddelelse til fans der har kommenteret, inviter venner og skrive en opdatering.
 • Tjek Amino eller andre fora
  Hvis du er iværksætter er der altid nyt at hente på Amino. Der findes med stor sandsynlig også fora, der henvender sig til din niche. Brug lidt tid derinde og svar på de ting du kan svare på.
 • Tjek blog-feed
  Se hvad andre folk blogger om. Få inspiration til dit næste blogindlæg, få ny viden og send evt. linket på twitter, facebook og andre relevante steder. Jeg bruger personligt bloglines til at holde styr på de blog jeg gerne vil opdateres fra.
 • Skriv en kommentar på andres blogindlæg
  En af de gode ting at gøre for at få mere trafik sin egen blog er at skrive kommentarer på andre blog. Det dummeste man kan gøre er at bare skrive løs. Kommentér på de indlæg hvor du har noget fornuftigt at sige.
 • Hvad laver du når, at du har et hul eller har du aldrig huller?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • http://www.nodes.dk Daniel

  Sjov liste – og så fik du lige en kommentar med på vejen nu hvor jeg havde 30 min imellem to ting.

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hehe – ja tiden kan fyldes op med meget. En på twitter foreslog også, at man bare kunne nyde de 30 min.