Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

vilduhelst.dk – nyt site har set dagens lys

Jeg har den seneste tid blandt andet leget lidt med et nyt projekt. Sammen med en af mine skøre venner har vi lavet siden vilduhelst. Vi har gået og brygget på ideen et par måneder og nogle gange skal man bare gå i gang. Jeg håber, at dette lille projekt måske vil give dig inspiration til selv at gå i gang med nole ideer du har.

Projektet
Websitet er i fyldt med jokes. Vi elsker jokes og derfor har vi startet denne lille udgivelsesmaskine. Vi kan nok desværre ikke kalde os opfindere af selve konceptet, men vi synes det er sjovt. Grundtanken er , at man stiller folk spørgsmålet “Vil du helst…?”. Det er ikke meningen, at man skal tage stilling, men bare more sig.

Eksempel skrevet af farmer89 (der skrev dette mens han så melodi grandprix)
Vil du helst kvæles i dit eget stemmebånd eller høre Simone synge grandprix-sange i en brudekjole?

Det er helt sikkert ikke alle, der finder denne form for humor sjovt, men vi ønsker at ramme ned i en niche af folk, der vil bidrage og grine. Vi har været i gang et par dage og ikke gjort meget reklame, men der er allerede over ti oprettede brugere. Hele ideen er, at det skal være bruger-styret-indhold. Vi leverer selvfølgelig også indhold, men vi åbnet op for, at alle kan tilmelde.

Det tekniske
Selve systemet kører på wordpress. Det er mit første projekt med åben registrering og derfor har der været meget nyt at lære. Jeg leder stadigvæk efter de rigtige plugins og indstillinger. Hvis du har nogle forslag til forbedring, så må du endeligt sige til. Vi vil blive glade for alt.

Der er del plugins derude, der er rigtig nyttige til brugersider.Du her listen over nogle af de plugins jeg har brugt på netop denne side. Hvis du kender et plugin, der kunne være nyttigt, så tøv ikke med at skrive.

Pluginlisten:

 • Admin category Only
  Hide categories you choose from all role but admin the write panel
 • Email Users
  Allows the site editors to send an e-mail to the blog users.
 • I Like This
  This plugin allows your visitors to simply like your posts instead of commment it.
 • Register Plus
  Enhance your Registration Page. Add Custom Logo, Password Field, Invitation Codes, Disclaimer, Captcha Validation, Email Validation, User Moderation, Profile Fields and more.
 • Role Scoper
  CMS-like permissions for reading and editing. Content-specific restrictions and roles supplement/override WordPress roles.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

  Simon Willer

  Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

  • http://www.bonusninja.net/ Jan

   Hej Simon

   Go’ stil, og tillykke med siden. Superfedt koncept :) Jeg må da lige sørge for at reklamere lidt for den på min blog.

   Jeg går selv lidt med tankerne om brugerregistrering, og har også testet Register Plus, som lader til at have mange gode features. Dog har jeg endnu ikke luret, hvordan jeg kan få registrerede brugere til at blive logget ind automatisk, når de besøger bloggen; det er nemlig et must.

   Jeg har også installeret WP Sentry, der muligører, at kun registrerede brugere og udvalgte brugergrupper kan se bestemte sider. Men jeg ved ikke lige, om det er noget, I kan bruge.

  • http://getsocial.dk Simon Willer

   Lidt omtale vi vi da blive meget glade for.

   Jeg har heller ikke mødt noget, der kan det du taler om. Måske der er andre der ved hvordan, at man forbliver logget ind?

   Jeg har overvejet om vi skal have en side kun for medlemmer, men det må være i fremtiden, at vi laver det. Jeg håber at kunne følge med i udviklingen af dit brugersite.

  • http://www.isleep.dk Kasper LM

   Hej :)

   Skørt, underligt koncept.

   Ikke desto mindre er det rigtig fedt fundet på og jeg er overbevist om at det vil blive en succes med den rette, fornødne branding :) Bare giv den gas :)

   Må jeg spørge hvorfor du ikke har brugt joomla til community delen?

   Med venlig hilsen,

  • http://getsocial.dk Simon Willer

   Tak for rosen. Fedt, at du kan lide konceptet…

   Ja, det med branding delen kommer nok til at tage noget krudt.

   Godt spørgsmål om hvorfor, at jeg ikke joomla. Svaret er nok, at jeg har solgt min sjæl til WordPress (og typo3 nogle gange). Har du gode erfaringer med joomla?