Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Bloggertræning

Som nystartet eller overvejende blogger har man ofte brug for inspiration til at komme i gang. Det er et langt sejt træk at blive blogger og derfor er træning altafgørende.

Da jeg startede med at blogge for mange års siden var der ikke mange, der udbød kurser eller træningsforløb. Det skal jeg da ellers lige love for, at det er vendt. Der findes et hav af kurser, der lover guld og grønne skove.

Et af de kurser man kan vælge at tage er Become a blogger. Grunden til at jeg har valgt at fremhæve siden er af to grunde.

1. De har netop åbent for tilmelding til deres kursus. Jeg har flere gange overvejet at skrive mig op til dette eller noget lignende, men det er altid blevet ved tanken. De har et $1 Trial offer.

2. De har lavet 10 gode gratis videoer til hvordan, at man bliver en blogger. Jeg synes, at de meget informationsrige og yderst brugbare hvis du er en ny blogger.

p.s. Tjek deres kursus ud – glæder til at høre om din succes som blogger.

Har du taget Become a blogger eller lignende kurser med succes?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

  Simon Willer

  Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

  • http://blog.lithos.dk/ Hasse Vilstrup

   Glæder mig til at kigge det igennem – som newbee ud i blogging, så kan man kun lære mere. Tak for det indlæg

  • http://getsocial.dk Simon Willer

   Du kan roligt tjekke de 10 gratis videoer ud. Det er er super coool….

  • http://blog.lithos.dk/ Hasse Vilstrup

   Er i gang. Ny viden er fedt.

  • http://www.tronborg.com Torben Tronborg

   Hej Simon

   Tak for tippet, jeg er selv lige startet for en lille uge siden med at blogge på www.tronborg.com og synes at det er super spændende. Planen er også at skrive om social media, så ny viden er super fedt :-)

   Jeg takker herfra.

   /Tronborg

  • http://getsocial.dk Simon Willer

   Hej Torben

   Håber, at videoer kan hjælpe dig og din blog!

   Velkommen til klubben af os, der skriver om sociale medier:-)

   /simon