Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Crush It – 2. edition

Endnu en gang har  Hasse Vilstup (@Stenpusheren), der blogger om natursten, marketing m.m. på Lithos bloggen, læst en bog og giver her sin mening:

Gary er indbegrebet af den amerikanske drøm og hans bog vil for nogen helt sikkert på visse punkter være for amerikansk. Min holdning er dog, at det vil være synd, ikke at læse netop denne bog helt færdig. Primært fordi der faktisk i slutningen af bogen kommer nogle meget vigtige og konkrete anbefalinger til, hvordan man praktisk kan gå i gang med at gøre sin egen passion til sin levevej. At mulighederne så ikke er helt de samme i vores egen lille andedam er fuldstændigt underordnet, for meget kan udemærket overføres direkte til Danmark.

Da jeg læste bogen blev det nemlig for mig pludseligt klart, hvordan jeg skulle komme videre med min egen blog og hvilket format, som den skulle have. Det var faktisk sådan, at jeg bare sad og noterede emner ned og kunne slet ikke få hold på det igen. Så jeg har allerede en stor stak emner til min egen blog.

Crush it er helt sikkert både tid og pengene værd, hvis du enten har en passion eller mangler at finde den.

Køb Crush It! her for 105,14 (02/02-2010)

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.