Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Ping.fm – centralisering af dine opdateringer

Jeg fik et spørgsmål sidste uge om jeg kender til services, der centraliserer de opdateringer man har lyst til at sende ud på twitter, facebook osv. således, at man kan gøre det et sted.

Jeg anbefalede vedkommende at prøve ping.fm.

Hvad gør ping.fm?
Der er næsten ikke det site som ping.fm ikke har i sin liste over sociale sider du kan sende opdateringer til ved blot et klik. Du kan oprette en bruger og derefter tilføjer du de sider som du gerne vil sende opdateringer til. Det er rimeligt simpelt og tager ikke mange timer at sætte op. Det er meget logisk bygget op og du danner hurtigt et overblik over hvad du skal gøre. Jeg synes absolut at brugervenligheden er i top.
Fidusen ved sådan en service er, at man slipper for enkeltvis at logge ind på alle de steder, at man ønsker at være tilstede. Rent logisk giver det meget god mening og det vil helt sikkert spare noget tid.

Jeg vil dog være meget varsom med at bruge det udelukkende. Der er ingen tvivl om, at dine facebook-venner og twitter followers ikke er ens og målgruppen er ofte forskellig. Så hvis du bruger sociale medier til at udvide din business, så vil jeg påstå, at du ikke får optimal udbytte af at satse 100% på ping.fm. Derimod kan jeg ikke se hvorfor, at du ikke skulle bruge ping.fm, hvis du skriver personlige-opdateringer.

Et andet problem er interaktionen med dem, der responderer på de opdateringer du sender ud. Sociale medier handler om at være tilstede og jeg tror, at folk meget hurtigt opdager hvis det hele bliver automatisereret og du fx. ikke svarer på kommentarer.

Når alt det er sagt, så skader det jo ikke at teste effekten selv og hvis du opdager, at det gør din hverdag lettere og bedre, så er det bare med at komme i gang.

Har du prøvet ping.fm eller tilsvarende service?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • http://smm.dk Peter Ulstrup Hansen

  Har for et stykke tid siden kæmpet med at få Ping.fm til at virke med Facebook Pages, det er stadig ikke lykkedes, hverken for mig eller for en del andre, hvilket fremgår af supporttråden, som i øvrigt mangler kvalificeret input fra Ping selv.

  Der er klart forskel på FB og Twitter brugere/venner og derfor mener jeg at det er bedst at holde disse to grupper hver for sig. Ping.fm kan dog være praktisk at bruge, hvis det virker og så vidt jeg ved kan man selv bestemme hvilke tjenester der skal opdateres.

 • http://pottercut.dk Potter

  Ping.fm er på den ene side smart, men jeg ville aldrig selv bruge den – og er ikke vild med at andre bruger den.

  Når jeg vil kommunikere på Twitter, så synes jeg at jeg er nød til at vide, hvad det er mit netværk er ved at tale om. Hvis jeg bare lukker øjnene og knalder noget af sted, så er det i min bog massekommunikation. Og det synes jeg ikke fungerer på Twitter.

  Jeg kan kan godt se pointen med ping.fm – men jeg synes det er lidt i strid med min opfattelse af, hvad det vil sige at kommunikere med sit netværk.

  Men der er helt sikkert nogen der vil bruge den.

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Jeg havde en snak med en webshop ejer i går der sagde, at han ville have det så let som muligt på sociale medier, så derfor ville han vælge centraliseringen. Men som vi blev enige om til sidst, så handler det om at snakke med sine potentielle/nuværende kunder…

  Ping.fm og Facebook fansider er ikke bedste venner og det skyldes nok mest Facebook.

 • http://www.madsgormlarsen.dk Mads Gorm Larsen

  Har lige testet ping.fm med facebook pages og det virkede. Dog med det lille men at man kun kan sende 254 tegn, og et link bliver bare vist som et link – man kan klikke på det, men den almindelige facebook feature hvor man ser lidt tekst fra siden og et billede kunne jeg ikke få til at virke.

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hej Mads

  Fedt, at du har fået det til at virke…

  Så burde det jo også virker for resten af os:)