Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Tribes – Seth Godin

Det er altid en fornøjelse at støde på folk, der har forstået, man skal være aktiv via sociale medier. En af dem er Hasse Vilstup (@Stenpusheren), der blogger om natursten, marketing m.m. på Lithos bloggen. Jeg giver Hasse ordet:

Efter en anbefaling fra Simon Willer bestilte jeg straks Seth Godins Tribes – we need you to lead us. Jeg lovede efterfølgende en anmeldelse af bogen, som kommer her:

Den bedste måde at anmelde bogen på må vist være følgende. På side 125 skriver Seth Godin: “Give this copy to someone else”. Det kan han fuldstændigt glemme. Jeg vil ikke af med min igen! Jeg vil genbruge den, jeg vil slå op i den gentagne gange og jeg vil igen og igen læse de passager af bogen, som jeg har streget over og jeg kan huske hvor de er, for der er æselører i bogen.

Tribes er ikke fyldt med checklister og how-to-create-a-tribe brugsanvisninger, men den er en inspirationskilde til dig, som vil skille dig ud og være anderledes. Et spark bagi og en inspiration til dig, som måske tvivler på, hvor vidt det bare er at gå i gang. Tribes kan vise dig på rette vej. Der er en masse eksempler til overvejelse, så der er nok også nogle, som kan inspirere lige netop dig.

Tribes er alle pengene værd, hvis du overvejer at gøre en forskel og fremover leve af det, som er din passion.

Køb Tribes for 104,58 (25/01-2010)

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.