Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Artikeldatabase.dk

Som et led i mit fokus på interessante projekter har jeg givet lidt bannerplads til Brian Brandt og hans Artikeldatabase.

Hvad er en artikeldatabase?
Som navnet kraftigt hentyder til, så er en artikeldatabase netop det. En samling af artikler fra diverse forfattere og med diverse indhold. Artikeldatabaser fungerer ofte sådan, at du kan oprette en bruger og derefter få lov til at tilføje artikler som det passer dig. Det er som hovedregel gratis og koster kun dig tid til skrivning. Men kan man få noget ud af at tilføje sine tekster til en artikeldatabase?

Hvorfor en artikeldatabase?
Mange vil sikkert spørge: “Hvorfor skulle jeg skrive noget tekst og ikke udgive det på min egen hjemmeside?”. Det er logisk at stille sig netop det spørgsmål og det har stillet mig selv flere gange. Jeg er på ingen måde super bruger af artikeldatabaser, men jeg begynder at kunne se ideen bagved.
En af de tanker der bærer artikeldatabaser er, at du kan komme til at ranke højere i søgemaskinerne. Som blogger eller webmaster er det helt sikkert en af de ting, at man skal forsøge for at få mere trafik. Skriv en kvalitets artikel med links til din egen side og opnå dermed lidt mere i kampen om at komme til tops. Giver det ikke meget god mening?

Tjen penge på artikeldatabaser
Mange artikeldatabaser giver dig mulighed for at tjene lidt penge på fx. adsense annoncer i dine artikler. Du kan på artikeldatabase.dk tilføje dine egne adsense-informationer og dermed opnå en ekstra indtægt. Det er meget brugt og specielt i USA.

En af de sider, der bruger det er Seth Godins projekt Squidoo. Siden er ikke helt samme koncept som “normale” artikeldatabaser – men nogenlunde. En af de ideer der tiltaler mig ved netop Squidoo er, at man kan vælge at donere de penge man tjener via sine artikler til nødhjælp.

Held og lykke til  artikeldatabase.dk – det ser ud til, at den er blevet skudt godt i gang. Besøg databasen og se om det ikke er noget for dig.

MIN FØRSTE ARTIKEL

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

  Simon Willer

  Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

  • http://www.fag-artikler.dk Artikeldatabase

   Det giver helt sikkert mening at bruge artikeldatabaser. Men mon ikke der kommer til at ske en udrensning i markedet i løbet af nogle år? Alle opretter jo en artikeldatabase for tiden…

  • http://www.sonyericssonarc.dk mikkel

   Ja mulighederne er mange med disse artikeldatabaser, men smider da lige en artikel ind her..