Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Gør det på din måde – Nytårsforsæt

Så er anden del af nytårsserien klar. Fik du ikke læst den første, så kan du læse den her: Twitter dagligt. 2010 kan blive året hvor, at vi alle sammen starter lidt bedre.

Stop de dårlige kopier
Jeg bruger en ekstrem del af min tid på at læse og lytte til andre, der beskæftiger sig med sociale medier (og andet i den genre). Det har ført mig rundt på mange forskellige blogs og set tingene gjort på mange forskellige måder. Jeg er fascineret over de folk, der er store i deres branche og unikke. Personer som Gary Vaynerchuk, Jeremy Schoemaker og Darren Rowse har alle fundet deres egen personlige stil i at blogge og udbrede sig selv på nettet. Uden at lave en dybdeborende undersøgelse, så er det let at se, at Vaynerchuk giver den maximalt gas og har ekstrem meget krudt han skal have brændt af. Shoemoney har ofte en lidt ironisk distance i hans indlæg, det er ofte lidt humoristisk eller noget i den stil og til tider meget løst indhold. Darren Rowse er Mr. Problogger og det er han blevet på grund af hans utallige tips og utrolige evne til at skabe kvalitets indhold. Han er virker ikke mega udadvendt, men til gengæld er han hårdt arbejdende.

De tre personer jeg netop har nævnt er forbilleder for mange mennesker ude i verden og derfor så sker det ofte, at man finder kopier af dem. Jeg har ikke noget i mod, at folk henter inspiration fra andre, for hvem gør ikke det? Dette nytårsfortsæt handler om, at vi skal stoppe med at kopiere. Jeg er træt af at læse “nye” indlæg som jeg har læst for to års siden på Problogger. Uden at hænge nogen ud, så faldt jeg forleden over en dansk artikel, der var ordret oversat fra problogger. Men hvor går grænsen mellem kopi og inspiration?

2010 skal være året hvor vi stopper med at kopiere og lader vores egen kreativitet komme frem. Der er brug dine evner og viden når, at de sociale medier skal indtages. Jeg er ikke klar over, om jeg helt har fundet mig egen stil, men jeg prøver.

Tre råd til at være sig selv

 • Tro på dine egne evner.
 • Vær kreativ
 • Øvelse

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • http://densynligemand.dk Frank Hellerup Madsen

  Enig. Det er befriende at læse en blog, hvor forfatteren har fundet sin egen stil. Så ved man, hvad man går ind til.

  Og der er altså ikke meget personlig stil over blot at kopiere.

  Men man kan sagtens hente inspiration og så kommentere fra sin egen vinkel eller i sin egen tone. Det virker. Og man virker ægte. Men ren kopiering er bare trættende.

 • http://syntesemediabuying.dk Joackim Penti

  Selvfølgelig skal du hænge dem ud. For det er ikke at hænge dem ud men at kalde deres bluff.

  Jeg kan ikke lide kritik af unavngivne kilder/personer.

  Det er gratis brok og så skal du hellere lade være efter min mening.

  Ud med det :)

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Jeps, inspiration er godt.

  Hmm, Joackim grunden til, at jeg ikke deler linket er nok fordi jeg ikke ser mig selv som politimand på nettet, men jeg har skrevet til problogger om situationen og så må han selv gøre noget…

  Selvom det er fristende at hænge folk ud:)