Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Crush It! Glædelig jul

Hvorfor læse Crush It?

 • Gary Vaynerchuk
  Har du ikke mødt Gary Vaynerchuk på via winelibrary eller hans hjemmeside endnu, så er det på tide.
 • Det store billede
  Gary giver i Crush IT det store billeder og og formår alligevel at gå det spiseligt.
 • Energi
  Det er ren iværksætterånd på alle 150 sider.
 • Simpelt
  Det er så simpelt, at man bliver nødt til at gå igang med det samme.
 • Autencitet
  Gary Vaynerchuk er meget Amerikansk og har store armbevægelse alligevel fornemmer man, at det er ham selv, der skriver og er finde på videoerne.

Køb Crush It! her for 103,34 (24/12-2009)

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • http://internetudvikler.com Jon Ussing

  Tak for anbefalingsen Simmon!

  Nu er det jo nok for sent at skrive bogen på ønskesedlen i år men den lyder spændende. Jeg har flere bøger som allerede står på min liste over bøger jeg skal fordybe mig i i 2010 – Tror jeg smider denne her med på listen.

  God Jul !

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Du må også lige sige til hvis der er bøger vi andre skal læse!

 • http://internetudvikler.com Jon Ussing

  Det skal jeg nok. :)

  Jeg har planer om en lille blogpost med en bogliste – måske kommer den her mellem jul og nytår. Men hvis du ikke allerede har set den har Peter Ulstrup en spændende liste her.
  http://smm.dk/social-media/boeger-om-social-media.htm

 • Pingback: 9 Secrets of a Successful Online Video Social Media Marketing …