Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Facebook Connect

Har du integreret Facebook Connect på din side eller Har du aldrig hørt om det før? I praksis betyder det, at du kan kommentere via dit FB login på forsiden og på de enkelte indlæg.

facebook-connect

Hvorfor bruge det?
Jeg har valgt at intallere Facebook Connect på min blog, da jeg skriver og beskæftiger mig med facebook og sociale medier dermed er det oplagt. Facebook Connect giver mange muligheder for at lade læsere kommentere og respondere. De fleste har en facebook konto og hvorfor ikke udnytte det til din fordel?

Hvad kan det bruges til?
Jeg har valgt at bruge det på en meget simpel måde. På forsiden har jeg har gjort det muligt for dig at skrive hvad du har på hjerte. Du er meget velkommen til at prøve og bruge det. Hver gang du skriver noget har du muligheden for, at det skrevne også bliver sendt til din Facebook-profil.
Jeg har også lavet det således, at når du kommenterer på et indlæg, så kan du også gøre det med dit facebook login. Det skulle gerne gøre det nemmere og lidt sjovere at kommentere. Jeg har håber, at du vil benytte dig af muligheden.

Brug det til anmeldelser
De fleste webshops har en “anmeld produktet” funktion. Med Facebook Connect kan du gøre det endnu smartere. Normalt bliver anmeldelsen kun læst af kunder, der vil købe pågældende produkt. Med Facebook Connect giver du dine kunder muligheden for at efterlade en anmeldelse på din side og samtidig sende den til deres Facebook konto. På den måde udbredes genskabet til dine produkter.

Hvad er din holdning til Facebook Connect?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

  • http://www.facebook.com/people/Heidi-Juul-Petersen/585677452 Heidi Juul Petersen

    Er glad for at være igang :-)

  • http://www.facebook.com/people/Simon-hrstrm-Willer/603295734 Simon Øhrstrøm Willer

    Sweet:)

  • Facebook User

    Interresant!