Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

status efter facebook.com/brugernavn

facebook-newsHvad skete der igrunden efter åbningen for brugernavne? Jeg har taget temperaturen i Danmark og set lidt udover grænsen. Hvad er sket i løbet af dagen?

Dette er hvad jeg er kommet frem til på nuværende tidspunkt: jeg vil udbygge listen i takt med at jeg opdager flere brugernavne eller undrer mig over, at folk ikke har oprettet sig.

Hvis du gerne vil på listen eller hvis du har en anden, du mener, der måtte være interessant, så skriv en kommentar. Lad os få udbygget listen.

Politik: Hvem fik brugernavn
SF, Helle Thorning-Schmidt, Venstre, Lars Løkke, social demokraterne,

Politik: Hvem har endnu ikke brugernavn
Anders Fogh Rasmussen, Villy Søvndal, Konservative, Lene Espersen, Enhedslisten
Dette er ikke opfordring til at tage disse folks brugernavne:)

Diverse folk, der måtte interesse dig: Hvem fik brugernavn
Jeg fik hvad jeg kom efter
(personlig profil), Mikkel DeMib (Personlig profil), Darren Rowse, Gary Vaynerchuck

Diverse folk, der måtte interesse dig: Hvem har endnu ikke brugernavn
Martin Thorborg (Man kunne godt argumentere for, at denne profil er Martins “undercover” profil. Hvorfor har han dog ikke fået /thorborg til sin fanside?), Paradise Hotel, Tina Dickow, Sidney Lee, CULT, Baresso Coffee, Anders Breinholt
Dette er ikke opfordring til at tage disse folks brugernavne:)

Diverse historier, links og opdateringer:
Wayne Sutton (meget underholdende), Darren Rowse/problogger (1, 2, 3), Chris Brogan

Hvem mere skal med på listen af danske navne?

Hvilket Facebook brugernavn fik du?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

    Simon Willer

    Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.