Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Kommer Facebook.com/ditnavn til at betyde noget?

Hvad tror du, at det kommer til at betyde, at firmaer har mulighed for at få facebook.com/brugernavn? Se hvad  krystalkuglen fortæller mig:) Hvad kommer det til at betyde for Twitter i Danmark? Har det nogen effekt for firmaer på facebook?

Tæsker Twitters URL
Twitter er ikke slået i gennem til den danske befolkning endnu. En af de gode ting ved twitter er deres lette URLs ex. twittter.com/getsocial. Når facebook åbner op for, at firmaer kan få facebook.com/brugernavn, så har Twitter ikke længere den fordel.

Twitter trampes i jorden
Med en Facebook fanside har du mange muligheder. Der findes et hav applikationer, du kan tilføje til din side. Du har blandt andet mange muligheder for at sende dine modtagere videre til bestemte steder og masser af interaktion. Du har ikke helt de samme muligheder på Twitter. Derfor tror jeg ikke, at Twitter får lang levetid i Danmark.

baresso-facebookNye muligheder for henvisninger
Den største kaffe-kæde i Danmark Baresso kører lige nu en kampagne hvor, at man via deres Facebook Fanside skal stemme på sin ynglings smothies. Det er skide god ide (deres fanside virker ikke optimalt, men lad det ligge til et andet indlæg). Jeg har dog lagt mærke til, at de ikke henviser med en bestemt URL på flere af deres bannere i butikken.
Billedet her viser hvordan, at de fleste henviser til dere facebook fanside.  Med muligheden for Facebook.com/baresso, så tror, at de fleste vil begynde at henvise direkte til facebook. Jeg tror mange firmaer vil benytte sig af det.

Deres fanside adresse er: http://www.facebook.com/pages/Baresso-Coffee/73182879300. Jeg kan ikke rigtigt forestille mig den i deres vindue. Jeg kan bedre forestille med http://facebook.com/baresso.

Opfylder din fanside kravene? Kravene for fansider og læs lige det her.

Se status efter åbningen

Hvad tror du, at der kommer til at ske? Har Twitter en chance? Fik du dit ønskede brugernavn?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

    Simon Willer

    Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.