Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Tips og Tricks til sociale medier

Last updated by at .

Sådan lægger du to Google + konti sammen

Hvad er digital storytelling?

Tilføj Milepæle til din Facebook Timeline

4 måder du skal øge din Facebook Edgerank

4 klassiske fejl når du opdaterer en Facebook Side

Undgå blogger blokering

Bliv en bedre blogger

Inspiration til at tjene penge

Hvorfor virker email marketing ikke?

Vær seriøs i dine annoncer

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.