Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Om Simon Willer

Simon Willer er navnet og jeg arbejder professionelt med digital kommunikation. Jeg er ekspert i annoncering på Facebook, men jeg kan meget mere end det.  Mine kompetencer er at drive brands frem på digitale medier ved hjælp af godt indhold, intelligent markedsføring og gode relationer til kunden. Her på bloggen deler jeg mine tanker og erfaringer, når det handler om at ville opnå flere digitale konverteringer.

Jeg vil gerne lære mere og dele min viden med dig. Jeg håber, at du vil deltage i samtalen. Husk at smide en kommentar eller en mail på simon(a)getsocial.dk.

n603295734_126127_1796Hjælper virksomheder med digital kommunikation

Siden 2010 har jeg hjulpet brands med at blive bedre på digitale medier. Gennem flere år har fokus været på sociale medier, hvor mulighederne og potentialet er stort. For mange brands er det stadigvæk svært at finde måder at gøre det rigtigt på sociale medier. Jeg har arbejdet med mange forskellige brands og derfor ved, at jeg det digitale landskab kan være svært at finde rundt i. Hiv fat i mig, hvis du har brug for en konsulent eller, hvis du og kollegaerne har brug for et foredrag, der kan få jer videre digitalt. 

Derfor skal du følge getsocial.dk

Jeg har dedikeret getsocial.dk til at dele mine gamle og nye erfaringer. Du har sikkert ikke tid til at holde dig opdateret omkring alt hvad der rører sig og har brug for nogle konkrete råd. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig, så du kan blive synlig på Sociale Medier og skabe flere konverteringer.

getsocial.dk startede i begyndelsen af 2009. Den primære grund til starten var, at jeg gerne ville lære mere selv og dele min viden med iværksættere, reklamefolk, nysgerrige og alle andre folk, der ligesom mig elsker sociale medier.

Nogle udvalgte projekter

Du kan altid booke mig til at hjælpe dig med Facebook markedsføring eller hvis du vil lære at bruge Facebook annoncering. Giv mig et ring på 29468856 eller send mig en mail på simon@getsocial.dk.

 • Digital konsulent hos Røde Kors
  Periode: 2013 – nu
 • Digital advisor hos Nodes
  Periode: 2010 – 2013
 • Ansvar for sociale medier på projekt FC Savanna (Folkekirkens Nødhjælp)
  Periode: 2010 – 2011
 • Opstart af forskellige e-commerce projekter
  2009 – nu
 • Blogger og selvstændigrådgiver (2009 – 2010) via getsocial.dk
  Periode: 2009 – nu
 • Ledertræningskonsulent i BBU
  Periode: 2009 – 2011
 • Medarbejder hos eLouge.com
  Periode: 2007 – 2008

Kontakt Simon Willer

Hvis du gerne vil i kontakt med mig, så kan du bruge min kontaktform. Jeg vil gerne være behjælpelig. Min tid bruger jeg blandt andet på:

 • at være gift med min dejlige kone Charlotte
 • at hjælpe folk til at blive bedre med at konvertere kunder på digitale medier
 • at arbejde som digital konsulent hos Røde Kors
 • at arbejde professionelt med online kommunikation
 • at rådgive som digital marketing.
 • at optimere til søgemaskiner, sociale medier og købsflow

Du skal være velkommen til at kontakte mig.

Passion for digitale og sociale medier

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • Emil Fhær

  yo!

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  velkommen til du gamle…

 • http://www.newhits.dk Steffen Gregersen

  Så er jeg også med og håber at få en masse gode idéer :-)

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Velkommen Steffen!

  Jeg skal se hvad jeg kan gøre:)

 • http://www.whiteaway.com Steen Christensen

  Hej Simon

  Jeg vil også følge med i hvad der foregår herinde :)

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hej Steen

  Velkommen til – Jeg håber, at du finder noget godt.

  Hvis der ønsker om emner, så skriver du/I bare.

  /Simon

 • http://www.enemo.dk Christian

  Spændenede profil og side. Har fulgt med herinde i et stykke tid og synes indholdet er meget brugbart. Dog kunne jeg godt tænke mig lidt hyppigere opdateringer, men der skal jo være tid til det hele :-) Og hellere lidt end ingenting. Tak for nu.

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hej Christian

  Tak for feedback, jeg drømmer også virkelig om at få blogget noget mere. Derfor har jeg planer om hen over sommeren at give min blog et nyt look og funktionaliteter, så det bliver lettere for mig at opdatere og dermed mere indhold til jer.

  Noget specielt du ønsker indhold om?

 • http://www.concept-i.dk/ Rosenstand

  Hej Simon

  Faldt over din blog her af uransalige veje – som den slags jo ofte sker. Ser meget spændende ud faktisk – så du røg på min RSS liste. Godt nytår!

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes