Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Kontakt

Du kan kontakte mig ved at udfylde nedenstående kontaktform eller sende en mail til simon(a)getsocial.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Sociale Medier
Du finder selvfølgelig også  Simon Willer på diverse Sociale Netværk.
Facebook, Twitter, LinkedInGoogle Plus

Har du et spørgsmål om facebook, twitter eller andre sociale medier?

Skriv (simon[snabela]getsocial.dk) eller ring (29468856)

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.