Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Jeg har startet en webshop

Min tidligere chef ringede en dag: “hey Simon, skal vi ikke lave et webshop-projekt?”

Og det skulle vi da :-)

I alt sin enkelthed går det ud på, at vi vil opbygge en webshop og teste rigtig meget med projektet. Vi er begge to erfarne indenfor webshops og online marketing. Men vi kunne godt tænke at eksperimentere mere uden at påvirke de andre projekter, at vi har gang i.

En webshop om patchwork stof

Den niche vi har valgt er måske lidt sjov, men vi tror, at der er plads til endnu en spiller på markedet. Derfor har vi valgt at starte en webshop med patchwork stof. Jeg vidst intet om patchwork i starten af 2016, men fra mit tidligere arbejde i en internet boghandel, så ved jeg, at der findes mennesker i Danmark, der går meget op i finde de rigtige patchwork mønstre og det rigtige stof. Vi solgte nemlig mange bøger om patchwork.

Det bliver en stor test

Det er faktisk et rimeligt stort arbejde både at starte shoppen. Vi skal finde de rigtige produkter, opbygge siden og lave en masse online marketing tiltag.

Sociale medier: En af mine egne styrker er marketing på sociale medier. I virkeligheden har sociale medier i ikke vores største bevågenhed lige pt. Men det kommer. Vi har selvfølgelig en Faecbook Side, men vi er kun i starten af at opbygge et brand i branchen. Jeg ser Facebook Sider som en måde at interagere med kunder fremfor at skaffe nye kunder.

Søgemaskineoptimering: Helt ærligt, så er det nogle år siden, at jeg har bygget et site op fra bunden og lavet søgemaskineoptimering. Særligt er starten med linkbuilding en større udfordring for mig. Da jeg lavede mest affiliate marketing, så var linkbuilding ikke lige så avanceret som idag og vi vil helst ikke rammes af en af googles mange opdateringer, så shoppen om patchwork bliver smidt af google.

Opdateres løbende :-)

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

    Simon Willer

    Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.