Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

McDonalds_Hamburgercoin_getsocial_dk

McDonald’s coinoffers kampagneJeg så en reklame den anden dag for, at man nu kan indsamle coins og dermed optjene digtale-coins til at “købe” rigtige burgere og andet McDonald’s-halløj. Jeg synes faktisk, at det er en glimrende ide og tendensen går jo i at scanning er vejen frem i alle succesfulde kampagner eller hvad?

Ideen bag kampagnen er at du scanner dig til burgere: 1 kode = 1 krone.

Jeg skal da være den første til at indrømme, at jeg i ny og næ indtager et mådtid fra familierestauranten.

Mobile-kampagner og brands interesserer mig og derfor er vil jeg gerne følge dette forsøg fra et af de største brand i Danmark tæt. Jeg synes fx, at det spændende hvordan, de har lavet koderne og det er spændende om det lykkes dem at give noget til deres faste kunder.

Derfor har jeg tænkt mig at indsamle alle de koder som jeg ser eller hører. Vil du være med? Så send et billede/lydklip af de koder som du kommer forbi til simon@getsocial.dk.

Her finder du Iphone-app’en og Android-app’en

[Opdateret 29.marts 2012] Så kører en ny runde af MCDonalds Coinoffers


Skriv en kommentar og lad mig høre hvad du tænker om kampagnen.

(Tilsendt den 10. november 2011)

(Tilsendt den 12. november 2011)

Lyde

McD_lyd1_coinoffer (tilsendt den 12. november 2011)

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

  Simon Willer

  Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

  • Liindberg

   Det lyder rigtig lækkert =)

   Hvis jeg ser nogle koder så skal jeg da straks sende dig en email =)

   849 coins? :O kan det være rigtigt

  • Oskar

   Har lavet en side hvor vi kan dele alle de coinoffers vi finder!

   Gå ind på: Facebook.com/coinoffers

  • https://www.facebook.com/pages/Free-Coins-offeres/289178587779846 Patrick
  • http://getsocial.dk Simon Willer

   Jeg har primært lavet dette indlæg for at kunne finde ud af hvilke tekniske-krav McDonald’s har sat op i kampagnen.

  • http://simperit.dk Kevin Simper

   Det er lavet sådan så du kun kan samle 4 coins om dagen, så det er ikke sådan lige at samle et helt måltid på internettet ;) Ville også være mærkeligt hvis der ikke var en form for begræsning.

   Jeg har selv samlet 12 coins nu, jeg synes nu det er en meget sjov ide de har fået, dog er den rigtig dårlig til at fange coin, ofte må jeg tage billedet flere gange, at det måske hænger sammen med at iPad’s kamera er så dårligt ved jeg ikke,

  • Kasper

   Min gider slet ikke, det er pisse irreterende at det ikke virker… Den siger bare at det ikke er godkendt?.. Skal det være til Apple store? :)

  • http://www.customfit.eu Morten

   Det er et genialt tiltag, og næppe det sidste af sin slags.
   Det er underligt, at andre endnu ikke har udnyttet denne nye verden!

  • Gefion

   Min godkender ikke billedet…
   Hvorfor ikke?

  • Martin

   Hvis dit billede ikke bliver godkendt, vender du ikke telefonen/Ipad’en rigtigt. Man skal have den helt rette vinkel. Men jeg synes da også, at det er lidt svagt af dem. Den er ikke helt tænkt igennem. Men på den lyse side, kan jeg få en gratis cheeseburger nu :D

  • http://pengeweb.dk Føns

   Umiddelbart er det jo genialt. Om folket så rent faktisk gider sidde klar med mobilen, når der er reklamer i TV, er en anden sag.

   Det kunne være interessant at høre, om det har været en succes.

  • Najim

   hey der ude min gider i genkende det mærke hjælp mig plz :D

  • http://valde valdemar

   hej jeg har 123456789012345678901234567890234123412341234123 så mange coin

  • Knuth Becker

   QR-koderne er ikke gyldige længere. Jeg har fundet en side hvor QR-koderne og lydene stadig virker :-)

  • Knuth Becker
  • Pingback: A coin for your soul. – nadiadalgaard