Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Check-ind til Facebook event

Facebook har netop lanceret deres nye iPhone-app og med den er også kommet funktionen for at checke ind til events. Det betyder, at du nu ikke bare kan checke ind de steder du er, men du kan også fortælle venner hvilket arrangement du er til.

Med denne nye funktion er Facebook endnu en gang på jagt efter at indtage mobilen. Vi ser allerede hvordan, at det er blevet mere og mere populært at checke ind via Facebook Steder. Mens vi stadigvæk venter på Facebook Deals, så glæder jeg mig til at se det første event i Danmark, der bruger denne funktion kreativt.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.