Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Søges: Virksomhed med lyst til sociale medier

[Update] Tak for alle jer, der har henvendt sig omkring projektet. Vi har nu valgt en virksomhed, men du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til mig.

Som du måske ved, så arbejder jeg hos Adlike og kører andre projekter selv, med ved siden af prøver jeg at færdiggøre nogle kommunikationsstudier. I den forbindelse skal jeg netop til at skrive et projekt og derfor søger jeg en virksomhed, der har lyst til at begynde med/som lige er gået i gang med brugen af sociale medier og specielt Facebook.

Virksomhedskriterier

 • Har lyst til at udforske Facebook
 • Vil gerne have hjælp til at lægge en plan
 • Have sin eksterne kommunikation gennem sociale medier.
 • Helst lokaliseret i nærheden af København

Vi vil se på din virksomhed og ud fra dine ønsker se på hvilke muligheder du har får at sprede dit budskab via sociale medier. Jeg kan desværre ikke love at producere en masse grafisk, men vi vil gerne hjælpe dig videre i din eksterne kommunikation. Det kan også være, at du har et nyhedsbrev, der ligger stille og som du gerne vil have gang i igen. Mulighederne er mange. Det vigtigste er, at du har lyst til at komme længere ud.

Det er fuldstændigt gratis for dig at være med.

Har du lyst til at være med eller vil gerne høre mere, så skriv en mail til simon[snabela]getsocial.dk eller ring 29468856.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

  Simon Willer

  Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

  • http://www.NickMartin.com Nick Martin

   Super spændende!

   Er det noget du vil dele med dine læsere her på bloggen når der er nogle resultater at skrive om eller bare processen i det hele taget? Kunne være spændende at følge med i udviklingen af projektet.

   NickMartinDotCom