Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Are we friends?

En af mine gode venner (og det er vi stadigvæk) Rune, har lavet et sjovt Facebook-projekt. Han har sat sig for at finde ud af hvem, der er hans rigtige venner. Derfor har han udsendt et rigtigt brev til alle sine Facebook-venner med det formål, at de skal sende et bekræftelse på deres venskab tilbage. Alle der er ikke har sendt et brev retur er blevet slettet som hans ven på Facebook.

Før projektet startede havde han over 700 venner, men læs her hvordan det har udviklet sig.


Se hans præsentationsvideo

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • Pingback: Tweets that mention Are we friends? | getsocial -- Topsy.com

 • http://comptv.dk Martin Bach

  Virkelig fedt projekt.

  Jeg har aldrig selv oprettet en FacoBook profil, da jeg egentlig ikke havde lyst til at folk man kendte engang, kunne gå ind og se profilen eller ville komme med friend requests, men hvis man holder sig til at optage venner gennem den gammeldags post – Ja, så er det problem vel egentlig løst, for der er nok ikke mange, der ikke er ordentligt interesseret, der gider at købe et frimærke og sende et brev tilbage.

  Det er virkelig et originalt projekt – og fornuftigt.

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hej Martin

  Jeg synes, at det ville være for sejt hvis du opretter en Facebook-profil og sender et rigtigt brev til at alle, der vil være ven med dig.