Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Facebook Places – Forvent en lancering snart…

Lanceringen af Facebook Places kommer tættere og tættere på. Jeg har tidligere skrevet om Facebook Places, men nu kan vi altså snart glæde os til en dansk lancering. Jeg logger ofte ind på min iPhone via en VPN for at se om, der sker noget på Places og som flere andre blogs har skrevet om, så sker der noget for tiden.


Screenshot fra 30. december før lancering

Som du kan se på billedet, så er der blevet oprettet en masse steder på Places i Danmark. Det må altså være et spørgsmål om tid før, at lanceringen sker.

Har du kommentarer eller ideer til Facebook Places, så kontakt mig eller skriv en kommentar.

Tror du, at Facebook Places vil blive brugt?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.