Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Det der DR Partisan?

Måske har du læst forskellige holdninger til DR Partisan eller også har du aldrig hørt om det. I alt sin enkelt så handler DR Partisan om at få unge til komme med ideer og tanker om hvad deres licens kroner skal gå til. Det gøres ved at lade brugerne ansøge om at blive community manager for gruppen (15 – 20 timer ugentligt), derefter kan folk stemme på hvem, der skal have jobbet og til sidst kan alle komme med ideer til DR og community manageren er ordstyrer i samtalen.

Jeg forstår ikke hvorfor, at der på nuværende tidspunkt kun er omkring 50 ansøgere til dette job. Hvis det ikke var fordi, at jeg er så utrolig glad for min hverdag, så ville jeg da søge det. Kan det virkelig passe, at der ikke sidder flere håbefulde kommunikatorer ude i det danske land, der har lyst til at have DR på cv’et. Det er da for mærkeligt eller hvad? Hvorfor søger du det ikke?

Ansøg om jobber her

[Note] Nej, jeg har intet med denne kampagne at gøre. Men ja, jeg kender nogen, der har (og de har ikke tvunget mig til at skrive dette).

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.