Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Dansk Flygtningehjælp afprøver virale film

Dansk Flygtningehjælp satser på virale film under rekrutteringen af indsamlere til dette års nationale indsamling. Derfor har de lavet tre film med Frtiz, der er kendt fra DR’s rytteriet.

Det er tre satiriske film, der på en humoristisk måde opridser forskellen mellem rig og fattig.

[Update] Det virker som om, at videoerne er taget offline efter landsindsamlingen den 14. november.

Se filmene her:

Er videoerne virale?
Jeg vil starte med at sige, at jeg håber alt det bedste for disse videoer, men på nuværende tidspunkt, så har de kun ca. 400 visninger på Youtube. Derfor har de brug for, at vi hjælper med at dele dem alle de sider vi kan. Der skulle gerne komme mange penge ind til Dansk Flygtningehjælp.

Ifølge Wikipedia bliver virale videoer kendte gennem internet deling. Som jeg ser det, så er der en lang vej for at disse videoer til at de bliver virale. Har du goder ideer til hvordan Dansk Flygtningehjælp kan få disse videoer bredt mere ud? Så tror jeg, at de vil være meget glade for alle forslag.

Start med at dele videoer på Facebook, Twitter, din blog og andre steder.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • http://pctricks.dk Kevin Simper

  De kommer med et budskab, men at de skulle gå viral, tror jeg ikke.

  Enten skal de da provokere meget, eller være rigtig sjove, men jeg synes ikke de får gjort det godt nok.

  De skulle havde været mere provokerende! :D

 • http://www.facebook.com/people/Simon-hrstrm-Willer/603295734 Simon Øhrstrøm Willer

  Ja, de skulle nok være mere provokerende eller sjove.

  Jeg har også tænkt over, at det er sjovt, at de på deres egen side kun har vist videorne fra Vimeo og ikke Youtube. Efter min mening, så sænker det spredningen, men det er selvfølgelig et valg.

 • http://digitaletanker.dk/ Anna

  Nogen der kender til effekten? Om det har været en succes for dem eller ej?

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hej Anna, Jeg vil da forsøge at spørge mig omkring. Vender tilbage hvis jeg finder et fornuftigt svar.

 • Kathrine Skov

  Hvordan kan jeg se filmene? (:

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Som skrevet, så virker det som om, at de har taget filmene offline af en eller anden grund.

 • Kathrine Skov

  Har du evt. filmene liggende på din computer, så du har mulighed for mail mig dem? (: