Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Er du klar til The Social Network?

Jeg må nok erkender, at jeg er lidt af en Facebook-nørd. Derfor venter jeg spændt på, at filmen The Social Network får præmiere den 12. oktober 2010 (og det er snart). Du kan godt regne med, at jeg sidder klar på popcorn og cola. Filmen er beretningen om hvordan, at computer-nørden Mark Zuckerberg kunne lave en kæmpe succes og blive den yngste milliardær. Filmen har været diskuteret meget, så jeg glæder mig til at se den!

Har du selv tænkt dig at skulle se den?

Den officielle trailer

Den mindre-officielle trailer

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

  • http://bionyheder.dk Sune

    Jeg har selv set filmen, og er meget imponeret… Det er helt klart en af Finchers bedste film (næst efter 7even).