Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Yammer – Facebook og Twitter for virksomheder

Hos Nodes manglede vi et online sted at dele tanker, ideer, links og andre relevante oplysninger for virksomheden. Derfor foreslog en af mine kollegaer, at vi begyndte at bruge Yammer til at dele viden med hinanden.

Hvad er Yammer?
Systemet er bygget op om, at dele informationer med sine kollegaer. Det er et forsøg på at tage de kendte elementer fra Twitter og Facebook og bruge disse funktioner i en virksomhed. Designmæssigt minder det meget om Twitter og jeg tager mig ofte I, at bruge det på samme måde som Twitter. Somme tider glemme jeg faktisk at dele links på Twitter, da jeg nu deler dem på Yammer.

Hvorfor bruge Yammer?
På Nodes er flertallet af ansatte vant til at benytte sig af sociale medier som Twitter og (selvfølgelig) Facebook. Derfor var en service for firmaer, der minder om disse tjenester oplagt. Jeg har arbejdet andre steder hvor, at man har holdt sig til det klassiske Intranet og det virker da også ofte når, at man skal dele filer osv. Men jeg har aldrig oplevet, at et Intranet virker i forhold til  at dele viden.
Hvis du er bruger af sociale medier, så har du sikkert vænnet dig til at nyheder, links og billeder kommer i en jævn strøm. Så hvorfor ikke overføre dette til arbejdspladsen?

Der er selvfølgelig en balance omkring hvor ofte, at Yammer (Twitter, Facebook, SocialSquare osv) skal være åben i arbejdstiden. Men i den periode hvor, at jeg/vi har prøvet Yammer, så er jeg ret begejstret. Min fornemmelse er også, at resten af firmaet er glad for det.

Hvad bruger I på din arbejdsplads til at dele viden?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.