Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Hvordan launcher man et produkt folk hverken forstår eller kender?

Jeg arbejder for det bedste og mest cool humanitære indsamlingsprojekt (hvis jeg selv skal sige det). Folkekirkens Nødhjælp startede for lidt over et år siden projektet FC Savanna. Som jeg vist har forklaret før, så handler det om at 20 danske fodboldprofiler ønsker at hjælpe med at samle penge ind. Det sker på den måde, at folk/fans siger: “Jeg vil gerne give 100 kr når William Kvist scorer” eller ” Jeg vil gerne give 50 kr når AaB vinder”. Det har haft sine udfordringer at få fodbold-danmark til at signe sig op.

Vi giver den selvfølgelig ekstra gas her under VM. En ny service har set dagens lys.  Under VM kan man sende MÅL til 1231 og dermed donerer man 10 kr. pr. mål Danmark scorer (og det bliver sikkert ikke til mange). Der udover modtager man opdateringer direkte fra VM-lejren og resultater fra Danmarks kampe. Når jeg fortæller om produktet til folk, så synes de det lyder virkelig cool og tilmelder sig med det samme.

Udfordringen: Hvordan kommer man ud med budskabet om dette produkt når man 1. ingen penge har til markedsføring 2. har et brand ikke mange kender 3.  er under tidspres?

Jeg tror, at mange små/iværksættervirksomheder ramler ind i disse udfordringer, så hvis du vil inspirere andre, så skriv en kommentar med dine bud på en løsning. Det kunne være fantastisk.

Hvad vi har gjort indtil nu
Først vil jeg sige, at utrolig mange mennesker har hjulpet rigtig meget med til at få det her til at lykkes. Det er begejstrende at se alle de personer og firmaer, der gerne vil hjælpe med FC Savanna.

Vi har slået os sammen med et af de største fodbold sites bold.dk, der hjælper med at levere servicen og reklamerer for produktet på deres side.

Vi er indgået et samarbejde mere flere større hjemmesider og klub-hjemmesider om at få vist et banner med direkte tilmelding.

Vi giver den rimelig meget gas på vores egen hjemmeside og Facebook, hvor vi leverer eksklusive nyheder fra Sydafrika og har sat to af FC Savanna spillerne til at være vm-eksperter.

Vi har arrangeret et møde mellem Desmond Tutu og landsholdet, men det tilmelder folk sig jo heller ikke sms-servicen af.

Hvad mere skal vi gøre?
Jeg ved, at jer der læser denne blog er fuld af gode ideer. Når du har læst dette indlæg, hvilke ideer sidder du tilbage med? Vi har måske set os lidt blindt på projektet og et par friske øjne ville være godt! Så skriv en kommentar eller kontakt mig på en anden måde. Jeg vil blive super glad for alle ideer eller bidrag – det handler jo om håb til verdens fattige!

Så send MÅL til 1231 og du støtter et cool projekt:)

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.