Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Bannere på Facebook

Har du også et ønske om at dele dit budskab med verden? Indtil nu har jeg på denne blog udelukkende fokuseret på de gratis muligheder som Facebook stiller til rådighed, men i den kommende tid har jeg lyst til at dele erfaringer og råd til hvordan, at du kan får gang i  bannere på Facebook.

Fansider, grupper og events er rigtig gode til at samle folk og have en længerevarende relation kørende med. Nogle gange har man brug for at kickstarte sin tilstedeværelse på Facebook. Dette kan ske på mange måder og en af dem er bannere.

Jeg vil ikke udelukkende fokusere på hvordan, at man laver bannere til “internt” brug på Facebook. Der vil også guides til hvordan, at du laver et banner, der sender folk til din hjemmeside og produkt.

I den kommende tid vil jeg dykke længere ned i Facebook bannere. Jeg vil forsøge at give overblik og indblik i nogle af de erfaringer jeg har fået mig. Målet med dette fokus på FB bannere er, at når du har læst indlæggene, så skal du selv kunne oprette og få succes med bannere på Facebook.

Hvorfor bruge Facebook bannere?

 • God integration med din fanside
 • Promovering af dit produkt
 • Høj eksponering
 • Forøg dit salg
 • + lave udgifter

3 gode råd til dit bannerindhold
Facebook annoncer består som udgangspunkt af 3 elementer: Overskrift, billede og brødtekst.

 1. Tænk altid først på din modtager.
  Hvad får dine kunder ud af at klikke på dine annoncer?
 2. Brug et godt billede.
  Fanger dit billede brugernes opmærksomhed? Fortæller det noget om dit brand?
 3. Vær seriøs!
  Er du ærlig i dine annoncer? Kan du holder hvad du lover?

Følg med i den kommende tid hvis du vil vide mere på bannere på Facebook.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.