Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Delebarn, Currivie og PotterCut

Tre projekter har fået lov til at få lidt bannerplads på getsocial. I stedet for at have en indkomst fra bannere, så forsøger jeg at finde projekter, der fortjener lidt omtale.

Pottercut
Har du endnu ikke lyttet til pottercut, så er det bare med at besøge siden. Ib Potter er bredt kendt for hans podcast om online marketing. Han formår at finde nogle interessant personer at interviewe og gå i dybden med deres egenskaber. 

Delebarn
Siden er et samarbejdsværktøj, hvor barnet er i fokus. Det centrale ved delebarn er kalendersytemet, der skal gøre det lettere for alle. Jeg nok ikke selv målgruppen, men det lyder some et interessant projekt. 

Currive
Leder du efter job? På Currivie kan du lave dit eget CV og finde drømme jobbet. Grunden ti,l at Currivie har fået plads er fordi de eksperimentere med CV-videoer og det er da en fed ide. 

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.