Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

DM i Kartoffelskrælning

Personligt har jeg aldrig været den store fan af netop denne disciplin. Min mor har gang på gang prøvet af lære mig disse skills, men jeg må sande efter mange forsøg, at jeg ikke er et naturtalent.

I sidste uge lagde jeg mærke til at en twitter/facebook-ven er gået i gang med afholdelsen af DM i kartoffelskrælning. På deres meget enkle hjemmeside kan man læse:

Er du en heldig kartoffel? – og kan du skrælle to kilo Vildmose kartofler uden brug af vand? Så kan du det næste år kalde dig danmarksmester i kartoffelskrælning.

Jeg synes det er et enormt sjovt projekt de har kastet sig ud i og det lader til, at arrangørerne giver den max gas. Hvis du tjekker Roalds Twitter, så kan du løbende følge med i hvordan konkurrencen skrider fremad. Faktisk er de virkelig gode til at live-opdatere fra skrælningen.

Man kan tydelig mærke på deres hjemmeside, at de har tænkt video ind i konceptet. På skrael-bar er der en stor mængde meget simple videoer, der fortæller konkurrencen rigtig godt. Tjek deres side ud og bliv inspireret til hvordan, at du selv kan gøre tingene simple og effektfulde på samme tid.

Jeg synes, at DM i kartoffelskræl fortjener lidt gratis bannerplads og derfor får konkurrencen det.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.