Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Kommer du med til tweetup? #TuKbh2010

Icon by: http://icontexto.blogspot.com/På lørdag har @ulstrup taget initiativ til et Tweetup i KBH. Jeg kommer helt sikkert forbi og ser hvad der sker. Jeg håber også, at du dukker op. Hvis du interesserer dig for og arbejder med online markedsføring i bredeste forstand, så kom og lad os få en super spændende aften.

Jeg synes, at sådanne arrangementer er fantastiske at tage til. Det er altid sjovt at møde folk offline som man kun kender online. Hvis du aldrig har været til et event af denne type, så det oplagt at komme på lørdag.

Du kan læse flere informationer om Tweetup her.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.