Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • http://www.eventyrhaver.dk Annette

  Hej

  Ja de ting kunne være dejlige at have, jeg kunne godt tænke mig et hvor jeg kan se alle medlemmer på en gang.

  Mange kører konkurrencer jeg selv incl. og når der skal vælges en vinder bliver det jo svært at finde ud af hvem der er nr. 208 eks. og så lade denne person vinde.

  Nogen der har et bud på dette? eller er det mig der ikke har opdaget hvor den funktion er?

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Du har virkelig ret. Der er meget frustrerende at bladre igennem alle medlemmer af ens side.

 • http://yourwaves.dk Torben Eik

  Enig!

  Man kan lave unikke faner med en app. der hedder fbml. Den gør det muligt at lave simpel html-sider under et valgfrit faneblad. Se f.eks. http://www.facebook.com/musikparlamentet?v=app_4949752878&ref=ts (Jeg vd godt den ikke er så pæn).

  Men drøn-god liste du har samlet her!! – Især det med at man ikke kan komme i kontakt med en admin. Det er for tåbeligt. Jeg har et par gange været ude for at skulle lave sider for brands og kunstnere, hvor fans allerede har oprettet uofficielle sider, men hvor det er umuligt at komme i kontakt med dem, der administrerer dem.

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hej Torben

  Helt sikkert! FBML er nok en af de mest oversete applikationer. Det ville bare lette de for mange ikke altid at skulle rode med html/fbml.

 • http://www.konsulentblog.dk Christian Kjær

  Hej

  Ja jeg kan da kun give dir ret i at der er en del mangler på fansiderne. Det jeg oftest mangler er den med at kunne eksportere fans ud i excelark og arbejde videre med dem der. Det handler om at jeg vil gerne følge med i hvem det er der tilmelder sig ved bestemte events…

  En smart måde at arbejde med FBML er at tage et program som dreamveawer, frontpage eller andre HTML editorer med WYSIWYG editorern og opbygge hele siden der – hvorefter koden kopieres til FB.

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  God ide hvis facebook udbygger deres muligheder for at eksportere data.

 • Pingback: Pås på – Facebook fansiderne kommer!

 • http://www.nodes.dk Rune Hven

  Hej Simon,

  Spændende med en Facebook Fanside brainstorm !

  Hermed mine tanker og kommentarer til de ovenstående punkter du har opstillet;

  – Notifikationer/mails ved aktivitet skulle nødvendigvis være en valgfri funktion. Personligt tror jeg mere på at indbygge ‘checken op’ på sin fanside i sine daglige rutiner. På store fansider ville det kun give mening, hvis brugerne kunne ‘flagge’ et indlæg som et spørgsmål eller noget som man ønsker fanside administratoren tager stilling til (selvom jeg har svært ved at se hvordan denne funktion ikke også skulle kunne misbruges).

  – Inviter-alle-venner funktioner vil i mine øjne være ødelæggende for fansiders værdi ( kvalitets invites > kvantitet invites). Prøv at tænk på hvor irriteret man ville blive på fansider hvis man blev inviteret til en million (ligegyldige) fansider hver dag, fordi det kun krævede et enkelt klik at invitere alle venner.

  – Kontakt administrator. Jeg synes netop én af styrkerne ved en fanside (modsat grupper) er at adm’s er anonyme. Dette er afgørende for mange mennesker, der ikke ønsker at blande deres private facebook profil med deres professionelle facebook indsats. Når dette er sagt er jeg selv dødirriteret over ikke at kunne kontakte administratorer på diverse fansider. En løsning kunne måske være at administratoren forblev anonym, men at man udbyggede med en “kontakt fanside administrator”-funktion, hvor man kunne skrive en besked til fansidens administrator (uden at vide hvem denne var inden)?

  @Anette: Grunden til at Facebook ikke har gjort dette muligt, er fordi det (ifølge dem) ikke er tilladt at lave konkurrencer ved brug af deres funktioner (læs f.eks. http://www.nodes.dk/blog/konkurrencer-pa-facebook-er-de-ulovlige-og-hvad-er-konsekvensen/ på vores blog) – funktionalitet som du efterspørger kan laves i back-end til konkurrencemoduler (applikationer).

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hej Rune

  – Der er selvfølgelig nogle fansider hvor, at mængden af mails vil være ekstrem stor. Man kan også vende den om og give adm. muligheden for at slå notifikationsmuligheden til og fra. Når alt kommer til alt, så er der nok en grund til at Facebook har valgt, at adm. skal gå ind på fansiden dagligt.

  – Der er selvfølgelig en fare for at “inviter-alle-knappen” kan blive overbrugt, men det ville da være dejligt for at kunne sende en status-opdatering ud med “Klik her og inviter alle dine venner”.

  – Ang. kontakt adm. så er vi helt på bølgelængde. Det er ok, at adm. er anonym, men det skal bare være muligt at kontakt vedkommende.

  Tak for kommentaren og de gode tanker. Det virker til, at vi er ret enige..

  Mvh simon

 • http://www.nodes.dk Rune Hven

  Hej Simon,

  Nu fortsatte vi dialogen lidt på twitter igår – men vi er helt sikkert ret enige ;)

  Igen, godt oplæg der lægger op til gode tanker!

  //Rune

 • http://www.kaerligbehandling.dk Cecillia

  Woaw. I lyder skide kloge.. :)

  Mon i kan og vil give mig et råd?

  Når jeg opretter en begivenhed på min fanside hvordan kan jeg så invitere alle fans til begivenheden?

  Så vidt jeg kan se og forstå lkan jeg kun invitere mine personlige venner ved tryk på hver enkelt.. Det er jo møg besværligt…

  Skriv gerne med fif eller gode råd.

  Jeg er ved at få grå hår ;)

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hej Cecilia

  Det er nemlig noget lort, at man ikke kan invitere fans til events. Det er absolut en mangel på fansiderne.

  Jeg plejer at smide links til eventet jævnligt på væggen, invitere mine venner og opfordrer nogle bestemte venner til at invitere deres venner.

  Håber, at det hjælper lidt!

  DBH. Simon

 • http://www.kaerligbehandling.dk Cecillia

  Tusinde tak for hurtig tilbagemelding :-)

  Det hjælper… Dejligt med et svar. Nu vil jeg stoppe min ivrige søgen og frustration over manglende facebook-kompetencer, så nu kan jeg give facebook og ikke mig selv skylden. Det er altid noget :)

  Kærligst Cecillia