Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Struktur og mål 2010 – nytårsfortsæt

Så er tredje nytårsfortsæt klar. Fik du ikke læst de to første, så kan du læse dem her: Twitter dagligt og Gør det på din måde. 2010 kan blive året hvor, at vi alle sammen starter lidt bedre.

Jeg har blogget i omkring 5 år på forskellige platforme og domæner samt beskæftiget med med forskellige genrer og emner. De af jeg jer, der jævnligt vender tilbage ved, at det er lidt sporadisk hvornår der kommer nyt indhold. Jeg forsøger at udgive noget et par gange om ugen men gang på gang, så må jeg erkende, at det ikke lykkes mig.

Derfor ønsker jeg sætte mig et mål for 2010, da det vil hjælpe på strukturen. Jeg er ikke lige så ambitiøs som  Mikael på AntPhilosophy.

Mit mål for 2010 er to gode og solide blogindlæg om ugen. Det er ikke specielt højt sat, men det er realistisk. Jeg skriver denne blog  ved siden af studie, jobs og hverdagsliv. Desforuden ønsker jeg, at have startet et af de andre projekter jeg gerne vil igang med (mere om det på et andet tidspunkt). Min drøm er stadigvæk at blive fuldtidsblogger eller arbejde fuldtid med online medier.

Hvorfor sætte sig et mål?
Jeg deler dette mål med jer andre, fordi jeg ønsker at holdes ansvarlig. Der er selvfølgelig en fare for når, at jeg fortæller mit lille mål, at det ikke lykkes og I får et billigt grin. Jeg håber dog kære læser, at du vil bære over med mig hvis jeg fejler. Formålet med bloggen er at give danskere tips og tricks til at blive synlige på sociale medier. Derfor ønsker jeg at kunne levere materiale kontinuerligt. Så fra i dag (starten på uge 3) vil jeg blogge mindst to gange om ugen.
Jeg tror det er sundt at opsætte nogle mål for det man laver, så man konstant holder sig skarp. Jeg ved, at det kan lade sig gøre at levere nyttigt materiale om sociale medier to gange ugentligt, for der er så mange områder at ønske at dele viden.

Har du nogle mål for 2010?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • http://blog.lithos.dk/ Hasse Vilstrup

  Hej Simon

  Det er altid godt med mål. Vi har faktisk i vores firma en decideret måltavle, så de SKRIGER os i hovedet. Et af vores mål for det kommende år er bl.a. også at få gang i blogging.

  Glæder mig til at følge og holde dig op på målsætningen.

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Tror ikke at konen bliver glad for en stor tavle herhjemme:)

  Jeg kom lige til at tænke på en tilføjelse der viser, at lidt struktur og planlægning kan være godt:
  Jeg skrev indlægget i går og det viste sig at være smart, for i dag er jeg syg og har ikke meget energi til at skrive indlæg…

 • http://www.isleep.dk Kasper LM

  Hej :)

  Det helt sikkert kun godt at du deler dine mål med os. Nu har vi muligheden for selv at følge med, og måske holde dig lidt til ilden :)

  Mvh.