Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

twitter dagligt – nytårsfortsæt

Vi skriver 2010 og et nyt år er startet. Derfor vil jeg prøve at fylde januar med en masse nytårsforstæt, der skal gøre os alle mere skarpe på sociale medier.

Twitter kan blive et af de bedste netværk og vidensdeling steder for dig på nettet. De fleste tror, at en god twitter-oplevelse kommer af sig selv, men nogle gang, så bliver du nødt til at gøre lidt ekstra.

Jeg bruger twitter dagligt og går der en dag hvor, at jeg ikke er på, så føler jeg det som om, at jeg er gået glip af vigtig information og gode samtaler. Jeg er vild med mit twitter-netværk. Alle bringer noget godt til samtalen og derfor ønsker jeg, at 2010 skal være året hvor, at jeg også forsøger at gøre noget godt for dem.

En af de ting twitter bliver brugt mest til på verdensplan er at fortælle om de ting man laver i øjeblikket. Derfor kommer der ofte opdateringer fra folk om madretter, vejret og andet i den dur. Der er også andre måder at twitte på.

Links
Del dine links. Hvis du finder noget godt på nettet, så er der også stor sandsynlighed for, at andre finder det brugbart. Derfor er link-deling vigtig. De fleste blogs og websites har en lille del-knap, der gør det muligt at sprede glæden over et godt indlæg eller en billig bog.

Citater
Hvis du læser et fedt citat eller høre et godt foredrag, så lad os dele det med hinanden. Lad os blive bedre til at dele guldkornene videre.

Viden
Du har helt sikkert en stor viden som andre kan få glæde af. Derfor lad os dele gode råd og tricks med hinanden. Lad os ikke gøre det på en overlegen måde, men på en måde, så alle får glæde af det.

Spørgsmål
Vi skal blive bedre til at stille og besvare spørgsmål. Hvis vi ikke spørger, så får vi ikke ny viden og hvis vi ikke besvarer de spørgsmål, der kommer, så kan du bremse andres udvikling (lidt firkantet sagt).

Retweet
Når man vælger at gengive hvad andre har sagt, så er det et retweet. Andre bliver glade når, at man retweeter gode ting. Lad os blive bedre til det.

Har du nogle twitter nytårsfortsæt?

Følg mig på twitter

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.