Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

reklamér gratis på getsocial

Mange har et ønske om at tjene penge via deres blog og der findes flere blogs om at lave penge online end jeg kan tælle til. Jeg har selvfølgelig også et par indkomstveje via bloggen, men nu er det tid til at hylde gode initiativer.

Jeg vil selvfølgelig gerne kunne leve af  at blogge, men det er nok ikke inden for den næste tid, at jeg kommer til det desværre.

Det er meget få danskere, der er reelt lever af at blogge (hvis du gør, så kontakt mig, for jeg kunne godt tænke mig at høre din historie).

En af de måder, at jeg har en indkomst på, er ved hjælp af mit banner øverst på siden. Banneret er på ingen måde optimeret eller målrettet de folk, der besøger siden. Derfor er chancen for, at du har klikket på banneret ikke stor. Derfor har jeg besluttet mig for at droppe denne bannerrotation og prøve noget nyt. Jeg er træt af reklamere for ligegyldige brands, der ikke skaber nok værdi for dig.

Gode initiativer søges
Kunne du tænke dig at reklamere gratis på getsocial? Jeg vil fra begyndelsen af 2010 begynde af opsnuse diverse gode initiativer, der har fortjent lidt banner-plads.

Hvis du har et godt initiativ og ønsker du at dele det med andre, så må du gerne gøre det her på siden. Jeg elsker at høre om andres ideer og derfor er du velkommen til at læse mere om den gratis reklame, jeg vil give dig.

Kontakt getsocial med det samme og  få dit banner vist gratis.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

  Simon Willer

  Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

  • http://smm.dk Peter Ulstrup Hansen

   Simon, dit kontakt link giver en 404…

   Du kan måske komme til at tjene lidt alligevel, SEO Supporten rammer i hvert fald tæt på din målgruppe og du kan blive affiliate og få gode procenter.

   Peter

  • http://getsocial.dk Simon Willer

   Tak for det – fejl rettet!

   Det må jeg lige se på. Tak for tippet…

  • http://pottercut.dk Potter

   Det er da en rigtig god ide. Det vil jeg skrive mig bag øret.

   Tror også bannere til relevante emner sender det helt rigtige signal.

   Potter

  • http://www.kim-andersen.dk Kim Andersen

   Fedt initiativ Simon.
   Nu står jeg ikke lige og har et projekt som jeg synes du skal bruge plads på, men vil da helt sikkert huske dette tilbud :)
   Så er det spændende hvor længe der går, før folk rent faktisk vil forsøge at “overbyde” dit gratis banner, fordi den får en god placering på din blog, mod betaling.

  • http://getsocial.dk Simon Willer

   Tak!

   Jeps, skriv det endelig bag øret og find det frem når tid er. Jeg glæder mig til at høre og støtte gode projekter.