Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

The New Community Rules

new community rulesJeg kan lige så sige det, som det er. Jeg elsker bøger og jeg kan slet ikke få nok af dem. Jeg har netop læst endnu en og jeg synes, at den fortjener en anmeldelse. Bogen hedder The New Community Rules.

Der er utroligt meget hype omkring Sociale Medier (jeg brokker mig ikke)! Tamar Weinbergs bog tilslutter sig hypen, men falder dog udenfor de mange mænd, der råber om det ene og andet. Jeg tror, at du vil få stort udbytte af bogen hvis du gerne vil have en god introduktion til Sociale Medier. Du kan også bruge bogen til at dele rundt i din virksomhed/organisation, så I alle har samme forståelse for Sociale Medier.

Weinberg fører dig gennem tidens Sociale Medier og fortæller dig hvordan, at du kan få et større udbytte. Forfatteren er en god fortæller og forklarer tingene, så alle kan forstå dem. Der er masser af eksempler og billeder, der understreger pointerne.

Nogle af de pointer jeg trækker ud er:

  • Ikke alle Sociale-sider er for dig.
  • Det handler om mennesker
  • Samtaler
  • Sæt dig nogle mål

Vil du gerne begynde at markedsføre dit produkt via Sociale Medier, så er bogen et must-read!

Køb den hos eLounge for 139,59 kr. (29/10-2009)

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.