Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Kommende ændringer på Facebook Grupper

facebook-newsFacebook har netop skrevet på deres blog, at de vil lave en større re-design af Facebook grupperne. De vil gøre det lettere for gruppe medlemmerne at kommunikere med hinanden. Jeg glæder mig helt vildt til at se hvad der sker. Det her kan gå hen at blive stort og den største forandring i længere tid.

Nye features (kort fortalt)

 • Designet kommer til at ligne fansider og profiler
 • Gruppeaktiviter vil blive sendt til medlemmer news feed
  (Det har sindsygt stort potentiale – Yeah!!!)
 • Det bliver nemmere at se hvad der sker i gruppen

Der her har super meget potentiale for alle der har en gruppe og ikke er rykket til fansider. Det bliver også lettere for folk, der har en gruppe om en mærkesag at være i kontakt med medlemmer.

Hvad tror du, at det kommer til at betyde?

Update: 20.10.2009
Så kom designet online. Det er det velkendte facebook design vi kender fra fansider og profiler. Det er ret interessant. Man kan på nuværende tidspunkt ikke integrere applikationer.

Facebook forsøger at holde fansider og grupper adskilt. Den adskillelse bliver dog væsentligt mindre med denne fornyelse.

Når gruppeaktiviteterne bliver sendt til brugerens News Feed, så er mit spørgsmål om der ikke kommer alt for meget info. Kan Facebook’ere følge med i alt? Mon ikke man ser et fald i antal grupper folk er med i?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

 • Bjarke

  Hvad tror du, at det kommer til at betyde?

  At grupperne kommer til at ligne fansider..?

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Jeg tror, at det kommer til at betyde, at grupperne bliver meget mere dynamiske. Indtil nu har har gruppemedlemmer aktivt skulle besøge gruppen for at finde indhold. Nu bliver indholdet sendt til medlemmer News Feed og det tror jeg kommer til at have stor betydning.

  Jeg glæder mig til at se det endelig resultat!

 • Bjarke

  Det er vidst allerede kommet.. og det ligner meget en ganske almindelig fanside..

  Jeg kan ihvertfald ikke se forskel?

  Men det er tilgengæld også en god ting! Syntes facebook grupperne var ret passive..

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Forskellen er blandt anden brugen af applikationer og fansider har flere muligheder for unikt design (undersider). Designet er det samme med funktionerne er stadigvæk forskellige…

 • http://www.zubar.dk Jonathan Rønde Kiilerich

  Hej!
  Bør jeg linke til en Fanside?
  Min gruppe “Knep mig det er billigt – Sådan lever du billigt i Kbh”, har nu 3.121 medlemmer og jeg ved at der sker nogle begrænsninger, når den kommer over 5.000 medlemmer.
  Hvad gør jeg og hvad sker der?

  Jeg så en anden gruppe, som ikke længere tog imod flere medlemmer af netop denne grund.
  De henviste til deres fanside i stedet.

  Mvh. Jonathan

 • http://getsocial.dk Simon Willer

  Hej Jonathan

  Jeg har hørt meget godt om din gruppe fra forskellige venner. Det lader til at I har gang i en god omgang Facebook community.

  Jeg tror personligt, at du skal lade den forblive en gruppe. Gruppen eksisterer og vokser fordi folk giver gode råd til hinanden. Jeg tror ikke, at du i den forbindelse vil have nogen fordel i at oprette en fanside og prøve at få alle med derover.

  Hvad tænker du selv at gøre?
  vh simon

 • http://www.zubar.dk Jonathan Rønde Kiilerich

  Hej Simon.

  Ja, der er godt gang i den :-)
  Jeg tror jeg følger dit råd og lader gruppe være gruppe.

  Hvis du ligger inde med nogle gode kneb, må du gerne sige til!

  Mvh. Jonathan