Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Sommerlinks

Jeg har forsøgt at samle nogle af mine favorit links fra denne sommer. Jeg håber, at du finde en masse brugbar viden. favorit-links

Passion for digitale og sociale medier

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes