Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Facebook FBML

Flere og flere spørger om hjælp til Facebook Fansider. FBML er et af de vigtigste redskaber til at gøre din Facebook Fansider unik. Jeg bruger den selv på flere af de Fansider jeg har lavet.

facebookforfirmaerJeg elsker at hjælpe andre med Facebook Fansider. Jeg hjælper gerne med at rådgivning og opsætning. En af de største fejltagelse jeg ser gang på gang er mangel af information og personlighed. Du kan faktisk gøre din Facebook Fanside mere unik og indholdsrig end man lige skulle tro.

FBML
Det er i den forbindelse, at FBML kommer ind i billedet. Der findes et hav af facebook applikationer og FBML er en af dem. Hvis du har lidt forstand på HTML og opbygning af hjemmesider burde FBML ikke være det store problem. I sin enkelthed er FBML facebooks måde at give dig lov til at tilføje personlighed til facebook fansider.

FBML giver dig lov til at tilføje HTML koder, så du kan fortælle dine fans det du vil. Jeg bruger FBML til at lave statiske sider, der giver god information til (mulige) fans. Hvis du har HTML kendskab, så tjek applikationen ud og før din fanside personlig.

Ulemper
Der en hel del ulemper ved FBML og det er ikke altid godt. FBML fungere ikke ligesom HTML. Facebook giver dig ikke lov til alt. Derfor er det vigtigt at sætte sig lidt ind i reglerne før at du går igang, så du ikke bliver skufftet.

Hvis du har mere brug hjælp med implementeringen af FBML, så send en mail.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.