Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Twitter håndtering med seesmic

Jeg har længe ledt efter det bedste program til at håndtere twitter. Jeg har prøvet tweetdeck, twhirl og i starten brugte jeg bare webudgaven. Jeg har ikke rigtigt været tilfreds med nogen af delene, men nu er jeg faldet for seesmic dekstop.

seesmicJeg ønsker at kunne

  • Følge alle folks tweets
  • Følge udvalgte folks tweet
  • Håndtere private og replies nemt
  • Være logget på flere twitter-konti

Hvorfor jeg ikke bruger…
Tweetdeck – Designet er simpelt og meget lige til. Funktioner er nemme og funktionelle. Programmet er bygget op omkring en kolonner og det giver godt overblik.  Man har mulighed for at dele folk op i forskellige grupper, så jeg nemt kan styre hvem jeg vil modtage tweets fra. Jeg har været rigtig glad for tweetdeck, men nu kommer problemet. Tweetdeck er ikke specielt god til at håndtere flere twitter-konti og det har jeg ofte brug for, så derfor er tweetdeck røget i skralderen.

Twhirl – Designet er meget anderledes end Tweetdeck. Twhirl er bygget omkring kasser. I hver kasse kan du styre en enkelt twitter-konto. Jeg synes, at det er meget forvirrende og du har ikke en specielt god mulighed for at styre hvem du vil have tweets fra. Derfor røg twhirl også i skralderen.

Derfor bruger jeg…
Seesmic – Seesmic minder rigtig meget om Tweetdeck, så hvis du allerede har vænnet dig til til at bruge tweetdeck, så er seesmic nemt at gå til. Hvis du leder efter et program til at håndtere twitter, så seesmimc super godt. Det er nemt og det er overskueligt. Du kan lave grupper, styre flere twitter-konti på en gang, bruge twitter-search og meget mere. Jeg er super glad for at bruge det. Hvis din nysgerrighed ikke er vækket, så se lige denne video.

Hvordan bruger du twitter?

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Tjek også disse artikler:

Simon Willer

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.