Hej, jeg hedder Simon Willer og giver dig tips til din online marketing

Hvad har jeg lært?

n603295734_126127_1796Efter tre måneder med getsocial.dk er det tid til at stoppe op og give plads til refleksion. Tre måneder er ikke meget, men dog et lille skridt på vejen mod blogger-himlen. Tak til alle, der læser med og bidrager til snakken om sociale medier.

Et spark i røven
Jeg startede getsocial for at dele mine tanker om sociale medier. Jeg havde gået med ideen længe og efter et spark i røven fra flere sider, fik jeg startet getsocial. Det har været rigtig sjovt og jeg elsker at arbejde med bloggen. Jeg håber også, at du finder den information du søger?

Twitter
I forbindelse med lanceringen af bloggen ændrede jeg mit twitter-navn til @getsocial. Jeg er glad for at gjorde det, da jeg rent faktisk ser twitter som et stærk redskab til at udbrede genkabet til bloggen. Jeg har fået en del bekendtskaber gennem twitter og det er super glad for. Jeg synes, at twitter åbner nogle døre for at netværke indenfor sociale medier i Danmark.
Derudover kan jeg se, at mange besøgende kommer fra de links jeg smider op på twitter. Det har været en utrolig hjælp at synkronisere @getsocial med getsocial.dk.

Facebook
Hvor aktiviteterne på twitter har været mere oplagte, så har jeg været meget mere i tvivl om hvordan jeg skulle bruge Facebook. Jeg startede med at oprette en fanside. Jeg har ikke gjort så meget for at reklamere for siden og det har været helt bevidst. Jeg har ikke gjort andet end at lave et link øverst til højre. Jeg gjorde intet ved fansiden og fik heller de store mængder af fans.
Derfor har jeg besluttet at lade facebook fansiden ligge og ikke gøre mere ved den (indtil videre). Jeg har derimod ændret linket til min egen personlige profil. Det har virket noget bedre og fået bedre respons på det.

getsocial tilbageblik
Mit mål har været at blogge mindst tre gange om ugen, men det har jeg desværre ikke opnået de seneste uger. Jeg driver bloggen sideløbende med stuide, arbejde og en masse andre dejlige projekter. Jeg er leder altid efter spændende ting at foretage mig, men når jeg sætter mig noget for, så vil jeg også gennemføre det. Derfor vil jeg have tid til getsocial. Det er en glæde at vide, at der rent faktisk er nogle folk, der læser det jeg skriver.
Jeg har virkeligt brug et nyt billede af mig selv, jeg ligner jo en knægt.

Håb for getsocial

  • Flere kvalitets indlæg
  • At flere vil kommentere
  • Fortsætte med at hjælpe
  • Netværke med læsere og andre
  • Sprede budskabet om synlighed på sociale medier.

Hvis du har nogle ideer til hvad jeg skal skrive om eller forslag til forbedringer, så skriv en kommentar eller mail.

Lad mig hjælpe dig med din online marketing. Læs mere om

Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.

Random Posts

    Simon Willer

    Min passion er at gøre brands bedre til at udnytte digitale sociale medier og specielt Røde Kors, som jeg arbejder for. Du er velkommen til at smide mig (Simon Willer) en mail på simon@getsocial.dk eller find lad os finde hinanden på Facebook, Twitter eller Google plus.